Denne personvernpolitikken beskriver hvordan dine personlige opplysninger samles, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra ("nettstedet").

 


PERSONLIG INFORMASJON WE COLLECT

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord du henviste til Nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon."

Vi samler Device Information ved hjelp av følgende teknologier:

    
- "Log files" -sporhandlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisning / utgangssider og dato / klokkeslett.
    
- "Tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

I tillegg når du foretar et kjøp eller forsøk på å kjøpe gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse og telefonnummer. Vi henviser til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon."

Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernreglene, snakker vi både om Enhetsinformasjon og Bestillingsinformasjon.

 

Når du kjøper via våre nettsteder, bruker vi betalingsprosessorer (BlueSnap, PayPal) og lagrer ikke kredittkort eller annen finansiell informasjon (unntatt bekreftelse på at betaling i et visst beløp er gjort). Vi samler inn kontaktinformasjon fra deg som vi sender gjennom til betalingsprosessoren for å lette transaksjonen. For mer informasjon kan du kontakte våre leverandører som angitt i deres personvernerklæringer.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?

Vi bruker ordreinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle bestillinger som er lagt gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjon, ordre for frakt og fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å: kommunisere med deg; skjerm våre bestillinger for potensi al risiko eller svindel; og når du er i tråd med de preferanser du har delt med oss, gir du informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker Device Information som vi samler for å hjelpe oss med å skjerme for mulig risiko og svindel (spesielt din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan våre kunder blar og interagerer med Nettstedet, og å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

 


DELE DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Vi deler dine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor. Vi bruker Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan våre kunder bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på stævning, søknadserklæring eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller ellers beskytte våre rettigheter.

 


GODT ADVERTERING
Som beskrevet ovenfor bruker vi dine personlige opplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke nettverksannonseringsinitiativets ("NAI") pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å:
    
FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
    
GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous
    
BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du melde deg av noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances utvalgt portal på: http://optout.aboutads.info/.

 


IKKE SPOR
Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vårt nettsteds datainnsamling og bruker praksis når vi ser et sporingssignal fra din nettleser.

 

DINE RETTIGHETER
Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rett, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg er du oppmerksom på at vi behandler informasjonen din for å oppfylle avtaler vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du bestiller gjennom nettstedet) eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa.

 


DATA RETENSJON
Når du bestiller gjennom nettstedet, opprettholder vi bestillingsinformasjonen for våre poster med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.

Din bestillingsinformasjon vil ikke bli holdt på nettstedet lenger enn 180 dager for behandling av bestillingen din til forsendelse.

For sikkerhet, SSL (Secure Sockets Layer), brukes standard sikkerhetsteknologi på nettstedet for å etablere en kryptert lenke mellom webserver og nettleser. Denne koblingen sikrer at alle data som sendes mellom webserveren og nettleserne, forblir private og integrerte.

Registrering eller medlemskap som krever annen informasjon, for eksempel passord på dette nettstedet, er ikke tillatt.


All finansiell informasjon vil ikke bli bedt om og samle inn eller gjennomgå på Nettstedet. Du blir omdirigert til PayPal for betaling for sikkerhet. Du finner mer informasjon om hvordan PayPal bruker dataene dine i deres personvernpolicy.

Uten din tillatelse for å beholde bestillingsinformasjonen, blir bestillingen din ikke behandlet. Og uten din tillatelse til å holde enhetens informasjon, vil du savne nyttig informasjon om våre kampanjer og annonser som kan interessere deg i fremtiden.

Du har rett til å be oss korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rett, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor.


MINDREÅRIGE
Nettstedet er ikke ment for personer under 13 år.


 

ENDRINGER
Vi kan oppdatere denne personvernreglene fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske eller lovgivningsmessige årsaker.

 


KONTAKT OSS
For mer informasjon om våre personvernspraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å klage, vennligst kontakt oss via e-post på info@boxsensegear.com eller via post ved å bruke detaljene nedenfor:

Boxsense 
18/94 Soi Ramintra 65,
Bangkok,
10230
Thailand